Boligforening: ”Vigtigt at have tillid til vaskerileverandøren”

Da Grønningen i Helsingør skulle udskifte de gamle maskiner i deres 15 små vaskekældre, lagde bestyrelsen især vægt på to ting: Løsningen skulle være fremtidssikret. Og vaskerileverandøren skulle være troværdig og nem af samarbejde med.

Hør bestyrelsesformand Christian Nielsen fortælle, hvordan det er gået

– Et af kravene i udbuddet var, at vi skulle have nær kontakt til vores leverandør – og tillid til de informationer vi fik oplyst, fortæller Christian Nielsen. Han er formand for afdelingen, Grønningen og medlem af Boliggårdens hovedbestyrelse.

Det var afgørende for Christian Nielsen, at alle på forhånd vidste, hvad de kunne forvente sig af de nye vaskerier – både af maskinerne og betalingssystemet.

– Fra det første møde med Electrolux, har vi været meget tilfredse med samarbejdet. Alle vores ønsker og krav til projektet er opfyldt. Vores spørgsmål er blevet besvaret med fakta, som vi har kunnet videregive til resten af bestyrelsen og beboerne, siger han.

citat
Christian Nielsen, bestyrelsesformand i Grønningen

Online booking et krav
Grønningens bestyrelse ønskede en fremtidssikret vaskeriløsning. Det mener Christian Nielsen, at de har fået med ELS Vision™:

– Vi kan booke vores vasketider derhjemme via nettet med smartphone, iPad eller computer. I vaskekælderen bruger alle deres vaskebrik med personlig kode. Når det sidder på rygraden, er systemet lynhurtigt at bruge, siger Christian Nielsen.

Foreningen har endnu ikke fået gang i de muligheder, der ligger i kommunikation på kryds og tværs med ELS Vision™. Men han regner med, at det blot er et spørgsmål om tid.

– Vi vil kunne sende beskeder til beboerne, hvis der fx skal håndværkere ind i lejlighederne. Og vi kan lægge bestyrelsesreferater op. Så kan man jo stå og læse dem, mens man vasker tøj, forklarer han.

Se de mange muligheder med ELS Vision™ vaskeristyring >>

Har du spørgsmål – eller ønsker du et tilbud på nye maskiner?
Kontakt Electrolux Professional her eller ring til os på 63 76 22 20.

Læs mere om Line 5000 vaskerimaskiner >>
Beregn selv om jeres vaskerimaskiner trænger til udskiftning >>
Se flere cases >>

	array(0) {
}