Det skal I tænke på, når maskinerne i vaskeriet skal udskiftes

Guide til køb af nye maskiner til dit vaskeri

9 vigtige ting du skal overveje:

Skal du ikke bruge guiden nu, så download den til senere brug (PDF)

1.

El- og vandforbrug! Sørg for at få veldokumenterede beregninger af el- og vandforbruget – og de besparelser, I får ved udskiftning af de gamle maskiner. Electrolux Professional giver ”garanti for driftsbesparelser”. Hvad betyder det?

Se video om en boligforening i Albertslund, som sparer flere hundredetusind kroner om året.

2.

Centrifugeringsevne. En god centrifugeringsevne er særlig vigtig, hvis tøjet tørres i tørretumbler. På Electrolux Professionals Line 5000 vaskemaskiner kan brugeren trykke på en knap, hvis hun ønsker mere eller mindre restfugtighed i tøjet.

3.

Specialprogrammer. Sørg for at maskinerne kan programmeres til brugernes behov. Skal der fx være kvikvask? Og desinfektionsprogram? Med Electrolux Professionals Line 5000 vaskemaskiner har I 55 programmer at vælge mellem.

4.

Automatisk sæbedosering. Hvis I har pladsen til det, kan det klart anbefales: I undgår svineri på og omkring vaskemaskinerne. Og for meget vaskemiddel (som de fleste bruger) forurener miljøet unødigt og er skyld i allergi hos mange danskere. Hvad siger eksperterne?

5.

Kapacitet. For mange eller for store maskiner er spild af energi og penge. For få eller små maskiner giver ventetid og utilfredse brugere. Spørg evt. jeres brugere, hvor tit de vasker, og om de tørrer tøj på tørresnor? Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at definere jeres behov for vaskemaskiner og tumblere.

6.

Bookingsystem. Et fællesvaskeri uden et digitalt bookingsystem er næsten utænkeligt i dag. Udover booking af vasketider så overvej, om I har behov for andre funktioner så som: Afregning over huslejen, booking af fællesrum, to-vejs-kommunikation, adgangskontrol, webbooking og en app til beboerne. Electrolux Professionals bookingsystem hedder ELS Vision.

7.

Bortskaffelse af de gamle maskiner. Du skal sikre dig, at leverandøren tager jeres gamle maskiner retur, og at de ikke belaster miljøet. Bortskaffelse bør være med i prisen. Electrolux Professional fjerner jeres maskiner og sørger for, at alt, hvad der kan bruges, bliver genanvendt.

8.

Kontant, finansiering, leasing eller brugerbetaling med Pay per Wash? Hvordan I vælger at betale de nye vaskerimaskiner afhænger af jeres økonomi og behov. Vi rådgiver jer gerne i at vælge den rigtige finansieringsform.

9.

Serviceaftale. Med en serviceaftale får I større kontrol over vaskeriets udgifter til drift og vedligeholdelse. Og I undgår store dyre reparationer. Læs om de tre typer af serviceaftaler, som Electrolux Professional tilbyder.

Har du spørgsmål til de ni punkter i guiden, så kontakt os på tlf. 63 76 22 20 eller bliv kontaktet af os.

	array(0) {
}